Er was eens...

Welkom bij de schoenendoos van CaDansa. Hier kun je herinneringen ophalen aan de goede oude tijd, met foto's, filmpjes, de programma's en nieuws van de vorige edities van CaDansa.

Heb jij nog mooie foto’s of filmpjes voor in onze schoenendoos? Daar zijn we heel blij mee! Stuur dan de link(s) naar en vermeld om welk jaar het gaat.

2014

Voor CaDansa 2014 waren we uitgeweken naar Duiven: een spannende nieuwe locatie, die geweldig bevallen is! Een grote houten vloer, een gezellige bar met lekkere drankjes, een knus open podium/silent disco, interessante workshops en geweldige bands. Het mooie weer zorgde voor spontane jamsessies in de zon. Iedereen was op zoek naar verstopte egeltjes of probeerde zijn of haar bingokaart vol te maken. Haal hieronder je herinneringen op aan vier geweldige dagen!

Heb jij mooie foto's of filmpjes van CaDansa 2014? Stuur een link naar

CaDansa Daily

Foto's

Foto's van Ronald Rietman: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Foto's van Arne de Laat.

Filmpjes

 • Compilatie door Dirk-Jan
 • 2013

  Met het succes van CaDansa 2012 was de lat voor de volgende editie hoog gelegd. Dat iedereen er zin in had, blijkt wel uit de recordtijd waarin de eerste 190 kaarten uitverkocht waren binnen een minuut! Een hoop nieuwe plannen werden gemaakt maar ook bleven de oude ingrediënten: een knusse sfeer, steengoede muzikanten en het fijnste festivalpubliek dat er is! We dromen weg bij de herinneringen aan verse stroopwafels, iedereen in de ban van Gotcha!, nog meer nieuwe internationale vriendschappen, uitstapjes naar blues en salsa in de workshops, blinddate dansjes en samen regen maken… Haal hier nog meer herinneringen op door het kijken naar de foto's en filmpjes!

  Programma 2013

  Homepage 2013

  CaDansa Daily

  Hieronder kun je alle CaDansa Dailies van 2013 downloaden en nog eens nalezen!

  Foto's

  Foto's van Ronald Rietman: vrijdag, zaterdag en zondag.

  Foto's van Arne de Laat.

  Foto's van Yann Ontsa-Ontsa.

  Filmpjes

  Algemeen
  Optredens

  2012

  Dansen tot diep in de nacht op de houten vloer, sessies in de gangen, schoen zetten bij het haardvuur, een piñata die aan stukken geslagen werd, dutjes doen in het uilennest, taartjes eten bij Maria’s, yoga en vele andere workshops: het zijn allemaal mooie herinneringen aan die magische eerste editie van CaDansa, het eerste driedaagse balfolkfestival in Nederland. Kijk en luister hier terug.

  Programma 2012

  Homepage 2012

  Foto's

  Foto's van Arne de Laat: vrijdag, zaterdag en zondag.

  Foto's van Ronald Rietman: vrijdag, zaterdag en zondag.

  Filmpjes

  Algemeen

  Optredens