Tickets

Ticket update 15-10-15: Alle kaartjes voor zaterdag zijn verkocht. Voor vrijdag kan zijn er online nog een paar kaartjes te krijgen, en donderdag en zondag verkopen we gewoon aan de deur. Maar weekendkaartjes en zaterdagkaartjes zijn dus allemaal op! :-) (En een beetje sip voor wie er nu achter het net vist...)

Je kaartjes voor CaDansa koop je hier via de externe ticketverkoper Ticketscript. Dit gaat om weekendkaartjes en dagkaartjes. Meer uitleg over de verschillende kaartjes en voor wie de korting bedoeld is, vind je hieronder.

We verkopen online in de voorverkoop enkel dagkaartjes voor vrijdag en zaterdag. Dit omdat anders de servicekosten te hoog worden. Kaartjes voor donderdag en zondag zijn onbeperkt aan de deur te koop. Ook als je een weekendkaartje zonder donderdag hebt, en je besluit toch het hele weekend te komen, kan je donderdag aan de deur terecht.

De weekendtickets zijn inclusief toegang tot alle workshops, de dagkaarten niet. Op het festival kan je voor 10 euro een pas voor alle workshops kopen. Meer over de workshops vind je hier.

Prijzen

Weekendtickets (incl. workshops) Normaal Korting
Weekend
Geldig van Vrijdag t/m Zondag
€ 72,50 € 62,50
Weekend + Donderdag
Geldig van Donderdag t/m Zondag
€ 87,50 € 75,-
Dagtickets (excl. workshops) Normaal Korting
Donderdag € 18,- € 15,- deurverkoop
Vrijdag € 20,- € 18,-
Zaterdag € 32,50 € 27,50
Vrijdag + Zaterdag € 52,- € 45,-
Zondag € 18,- € 15,- deurverkoop
Workshop € 10,- deurverkoop

Bestellen

Zie je hierboven geen ticketshop? Klik dan hier!

Hoe koop ik een kaartje?

Dit jaar kun je direct een kaartje kopen zonder voorregistratie of wachtlijsten. Via deze website wordt je doorgelinkt naar de website van Ticketscript. Zodra je een kaartje hebt gekozen krijg je 15 minuten de tijd om je bestelling af te rekenen met één van de onderstaand betaalmethodes. Zorg dus dat je voldoende saldo hebt op het moment dat de voorverkoop start. Mocht je onverhoopt geen gebruik kunnen maken van de ondersteunde betaalmethodes, stuur dan voor 15 juni 2015 een e-mail naar .Ik heb een vraag...

Voor vragen over je bestelling en de afhandeling hiervan kun je contact opnemen met ticketscript via hun website. Voor inhoudelijke vragen over CaDansa, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet onder FAQ.

Voor wie geldt het kortingstarief?

Ook dit jaar is er weer een kortingstarief. Als je weinig geld te besteden hebt en de volle prijs zou een reden voor je zijn om niet te komen (bijvoorbeeld omdat je een arme student bent, werkloos, in de bijstand zit, net beroofd bent, et cetera), dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Je mag dit dus zelf bepalen. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt; al het geld komt ten goede aan het festival. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen, is dat heel erg welkom! :-)