Praktisch

Locatie

CaDansa 2015 vindt plaats in de OGtent in Duiven. De oude locatie, het CCOG, wordt op dit moment gesloopt, maar gelukkig is het vervangende pand al helemaal opgeleverd. En wij mogen mee verhuizen!

Het adres van de OGtent:
Remigiusplein 9
6921 ES Duiven

De OGtent heeft een mooie, ruime zaal met een fijne dansvloer. Ook zijn er mooie extra ruimtes, bijvoorbeeld voor het open podium en is er naast de grote zaal een bar.

Routebeschrijving

Trein:

Reis naar treinstation Duiven,
bij spoorwegovergang wandelroute ‘alle richtingen’ volgen;
loop het park door;
ga bij het winkelcentrum Elshofpassage rechtsaf;
neem vervolgens de eerste weg links;
het oude CCOG (dat ze aan het slopen zijn) is aan je linkerhand, vlak ervoor sla je links af en daar vind vind je het nieuwe pand, De Ogtent.

Luchthavens:

Vanaf Schiphol:
Vanaf Schiphol neem je de trein naar Arnhem, al dan niet met een overstap op Utrecht. In Arnhem neem je dan de trein naar Duiven; let op, dat vereist een uit- en incheck omdat je overstapt op een andere vervoerder (Arriva). Schiphol-Duiven duurt ongeveer anderhalf uur tot een uur en drie kwartier. Je moet dan nog een kwartier lopen ongeveer om bij de OGtent te komen.

Vanaf Weeze (Duitsland):
Vanaf vliegveld Weeze gaan er transferbussen naar Arnhem: shuttle service
Deze stoppen bij het Gelredome. Vanaf het Gelredome kun je dan de bus pakken naar station Arnhem en daar de trein naar Duiven pakken: De treinreis Arnhem-Duiven duurt ongeveer 10 minuten. Let op: Je moet inchecken bij Arriva, niet bij NS!

Vanaf Eindhoven:
Vanaf vliegveld Eindhoven kun je de bus nemen naar station Eindhoven. Daar moet je de trein nemen naar 's Hertogenbosch (ook wel Den Bosch) - richting Utrecht. In 's Hertogenbosch stap je over op de trein naar Arnhem (richting Zwolle). In Arnhem neem je de trein naar Duiven (richting Winterswijk). Hou er rekening mee dat het traject Arnhem-Duiven met een andere vervoerder gaat: als je een chipkaart hebt, moet je uitchecken bij NS en inchecken bij Arriva.

Reizen met het openbaar vervoer in Nederland:
In Nederland kun je in principe geen papieren kaartjes meer kopen; je moet een OV chipkaart kopen. Een anonieme OV chipkaart kost 7,50; hier kun je geld opzetten op door Nederland te reizen. Als je verandert van vervoerder moet je uitchecken bij de ene vervoerder en inchecken bij de andere. In de trein check je in- en uit op het perron of in de hal; in de bus, tram of metro check je in en uit in de het vervoermiddel zelf. Je kunt sinds kort ook als toerist (of incidentele reiziger) een papieren kaartje met chip kopen. Die zijn 1 euro duurder dan je kwijt zou zijn met een OV chipkaart. Je kunt ook een e-ticket kopen; het voordeel van een e-ticket is dat je dan ook niet hoeft in- en uit te checken. E-tickets kun je hier kopen: the e-ticket machine

Meer info over reizen in Nederland kun je hier vinden:
de website van de Nederlandse spoorwegen or hier: de OV website (met bussen)

Parkeren

Doordat er op dit moment veel gesloopt en gebouwd wordt in het centrum van Duiven, zijn niet alle parkeerplaatsen beschikbaar. Daarom kan het zijn dat je even moet zoeken naar een plekje.

Parkeerplekken met een blauwe lijn betekent dat je er (tijdens winkeltijden) maximaal 1,5 u mag parkeren, met blauwe parkeerschijf, let hier op om boetes te voorkomen.