Veel gestelde vragen (FAQ)

Kaartverkoop | Workshops | Locatie | Vrijwilligers | Programma | Overig

KAARTVERKOOP

Ik kan alleen op zaterdag. Kan ik al dagkaartjes kopen? »

Ja, de dagkaarten gaan in de verkoop vanaf 17 september.
Help! Ik ben mijn kaartje kwijt. Wat nu? »

Geen zorgen! Op de website van ticketscript kun je je kaartjes opnieuw laten toesturen.
Hoe kan ik mijn kaartje betalen? »

Dit jaar wordt de kaartverkoop georganiseerd door ticketscript (Hoi Anne!). Betalen kan met de volgende internationale betaalmethoden:


Het lukt me niet om een kaartje te bestellen. Wat moet ik doen? »

Stuur een mail naar info@cadansa.nl en vertel ons waar het misgaat. Dan mailen wij je om een oplossing te vinden!

Ik kan toch niet. Kunnen jullie mij m'n geld teruggeven of mijn kaartje aan iemand op de wachtlijst doorgeven?»

We krijgen af en toe de vraag of mensen hun ticket kunnen annuleren. Helaas moeten we hanteren "gekocht is gekocht". Wijzigen van tickets is in sommige gevallen wel mogelijk, maar we kunnen helaas geen geld terug geven. Wel is het mogelijk om je kaartje door te verkopen aan iemand anders. We hebben op dit moment geen wachtlijst (het festival is ook nog niet uitverkocht) dus we kunnen je helaas niet aan geinteresseerden helpen. Het beste plaats je een oproepje in het facebook evenement.

Ik wil zelf alleen in het weekend , en een vriend van me wil graag naar het donderdagavondbal. Kunnen we dan één weekend-plus kaart kopen en deze delen?»

Nee, helaas kan zo'n soort regeling niet. De kaartjes staan op naam en het is niet mogelijk om een weekend- of weekend-plus kaartje op te splitsen en onder meerdere mensen te verdelen. We raden jou aan om een weekend kaartje te bestellen; je vriend kan vanaf 17 september een dagkaartje kopen.

WORKSHOPS

Komen er ook workshops? Vorig jaar kon ik toen ik een kaartje kocht me al inschrijven voor de workshops! »

Er komen workshops, maar we hebben de indeling daarvoor nog niet rond. Nog even geduld dus. We houden je via de website, de nieuwsbrief en facebook op de hoogte!

Ik wil alleen maar een workshop volgen; kan dat ook? »

Mensen die een of meer dagen naar het festival komen hebben voorrang; in principe is het niet mogelijk om de workshops ''los'' te boeken. In sommige gevallen is het wel mogelijk, je kunt ons een email sturen om dit te overleggen.

LOCATIE

Wat voor locatie is het? En hoeveel mensen komen er?»

Je kunt meer info over het cultureel centrum vinden op hun website: http://ccog.nl/ De locatie heeft een ruime zaal met houten vloer. We denken dat we ruimte hebben voor zo ongeveer 500 dansers dit jaar - plus dan nog een ruime club muzikanten die vaak ook nog wel mee komen dansen.

Duiven? Hoe kom ik daar in vredesnaam? »

Duiven ligt bij Arnhem, en ja, het heeft een treinstation waar op zaterdagavond zelfs tot betrekkelijk laat nog treinen van en naar heen gaan. Onder de tab ''praktisch'' vind je meer informatie over de route naar het CCOG.

Slapen, waar doe ik dat?»
We raden je aan om even te kijken bij het kopje overnachten. Hier staat alle informatie die wij je kunnen bieden over mogelijke slaaplocaties in de buurt.

Ik heb een slaaplocatie gevonden die jullie niet vermelden, wat nu?»

Fijn dat je een plekje gevonden hebt om te overnachten! Als je ons hierover wilt vertellen kun je een e-mail sturen naar info@cadansa.nl

Kan ik eten op het festival kopen?»

Ja, ook dit jaar zullen er weer cateraars aanwezig zijn.

VRIJWILLIGERS

Mag ik als vrijwilliger komen helpen? »

We hebben al een fantastische groep met vrijwilligers, maar we gaan er waarschijnlijk nog wel een paar nodig hebben. Als je wilt komen helpen, stuur dan een mailtje naar info@cadansa.nl met een korte beschrijving van jezelf (man/vrouw, leeftijd, dat soort dingen) plus eventuele speciale vaardigheden (rijbewijs, ehbo/bhv, kennis van vreemde talen, technisch aangelegd ...), ervaring met vrijwilligen op festivals en waarom je graag zou willen vrijwilligen op CaDansa 2015. Voor vrijwilligers regelen we een kaartje en een (eenvoudige) slaapplek.

PROGRAMMA

Komt er weer een open podium? Ik wil heel graag optreden met m'n nieuwe bandje op eens te kijken of we balfolkies kunnen laten dansen!»

Ja, er komt weer een open podium, we hebben ook daarvoor een prima ruimte op het oog. Stuur even een mailtje naar info@cadansa.nl met wie je bent en hoe lang je zou willen spelen.

Je mag, maar hoeft geen balrepertoire te hebben: fijne singer-songwritermuziek biedt bijvoorbeeld een mooie afwisseling! We stellen het wel op prijs als de sfeer wat bij de rest van CaDansa past ;)

-> Als je al een kaartje hebt, kun je je voorafgaand aan het festival opgeven voor het open podium door te mailen naar info@cadansa.nl. Ook tijdens het festival kun je je nog inschrijven zolang er plek is.

-> Ook als je geen kaartje hebt, bestaat er soms de mogelijkheid om op het open podium te komen spelen in ruil voor een dagticket. We zijn dan wel wat selectiever dan bij degenen die al een kaartje hebben :) Stuur een mail naar info@cadansa.nl waarin je iets over jezelf/je band vertelt. Stuur liefst ook een muziekbestand of link naar myspace mee, zodat we een idee krijgen van de muziek die je maakt.

OVERIG

Ik heb geen antwoord gevonden op mijn vraag..! »

Je kunt je vraag met anderen bespreken op onze facebookpagina, of mail ons op info@cadansa.nl!