Accommodatie

Het festival houdt ons natuurlijk het grootste deel van het weekend bezig, maar wellicht willen jullie ook af en toe slapen. Het is natuurlijk het gezelligst om bij andere folkies te logeren, maar er zijn ook andere opties.

Hotel van der Valk

Het is niet meer mogelijk gebruik te maken van de 3=2 actie voor CaDansa, je kan nog wel kamers reserveren tegen het reguliere tarief.

Van der Valk, op 25 minuten lopen van de OGtent, biedt een 3=2 kortingsarrangement aan, je betaalt slechts voor 2 nachten als je 3 nachten boekt. Reserveren kan door een mail te sturen naar s.kuiperij@duiven.valk.nl

Onderwerp: CaDansa 2015
Geef naam en adres gegevens en precies de periode dat je wil verblijven.
Aankomst op donderdag (22-10) of vrijdag (23-10)
Tarief 3=2 € 189,00 ( Oftewel € 94,50 per nacht en de laatste nacht kosteloos) Inclusief ontbijt
Toeristenbelasting € 1,80 p.p.p.n.
Extra overnachting per nacht € 94,50 (1-pers) of € 99,00 ( 2-persoons).

Stacaravans Vakantiepark Arnhem

Vorig jaar hebben festivalgangers geslapen op Vakantiepark Arnhem.Dan slaap je met 6 tot 8 mensen in een stacaravan/chalet/bungalow. Dit jaar krijgen we 15% korting als je reserveert via de bovenstaande link die ze speciaal voor ons hebben aangemaakt.

Kamperen bij de boer en strohotel

Voor de echte avonturiers: kamperen bij de boer, inclusief biologisch ontbijt!

Zet je tentje op in de boomgaard van biologische boerderij de Horsterhof, of slaap in de (halfopen) hooischuur! Het is mogelijk wel fris in oktober, dus voor de echte bikkels. En voor wie de echte boerenervaring wil kunnen jullie ook slapen in het stro. Dit is naast de koeien in een half open schuur.

Het sanitair is erg sober, er is een wc. Jullie kunnen douchen bij het festivalterrein. De boerderij bevindt zich op 3 km van het festival, heel goed te doen met fiets of auto, maar ook te lopen als je van nachtwandelingen houdt...

Overnachten kost 15 euro per persoon per nacht, inclusief biologisch brunch. Reserveren doe je door een mail te sturen naar info@koningskeuken.nl. Reserveer snel want het aantal plekjes in het stro hotel zijn beperkt. (De camping is wel onbeperkt, we kunnen indien nodig uitwijken naar een groter veld.) Het adres van de camping is Horsterstraat 1 te Duiven.

Uit logeren

We hebben net als voorgaande jaren een logeernetwerk, helaas hebben we nog niet heel veel aanmeldingen daarvoor.
Dus woon je in de buurt van Duiven (of Arnhem/Nijmegen) en vind je het leuk om je huis vol logees te leggen,
meld je slaapplekken dan aan.
Logeernetwerk

Campers

Het is in Nederland helaas niet toegestaan om zomaar om de straat in een camper te slapen. Als je dit wel doet, riskeer je een boete en verspelen wij onze goodwill bij de gemeente. Daarom zijn we druk bezig om voor jullie een plek te organiseren waar dit wel mag. Als dit lukt vragen we een kleine bijdrage (15 euro) hiervoor, en voor het gebruik van de douches bij de basisschool. Je kan je hiervoor al aanmelden via , dan houden we je op de hoogte.

Basisschool de Wereldwijzer

De basisschool waar vorig jaar de workshops waren, toveren we om tot slaaplokalen. Hier komen de vrijwilligers te slapen, maar daarnaast zullen we ook een beperkt aantal plekjes beschikbaar stellen voor bezoekers. Je moet je eigen slaapspullen meebrengen. Hierin krijgen bezoekers die geen eigen vervoer hebben (of kunnen regelen) en die van ver komen voorrang.

Inmiddels is bekend dat er 25 plekken beschikbaar zijn voor bezoekers. Deze plekken kosten 30 euro voor het hele weekend. Dit is exclusief ontbijt. Op het schoolplein zal een douche wagen komen te staan waar je gebruik van kunt maken.

Ondertussen zijn alle plekken al vergeven. Je kunt nog wel een plekje reserveren op de wachtlijst door een mail te sturen naar .