Welkom bij CaDansa 2013!

Weet je het nog? De dansjes op de mooie houten vloer, de middernachtelijke mazurka's, schoenzetten op de zaterdagavond, taartjes van Maria eten, bijslapen in het uilennest, nog half slaapwandelend workshops doen op de zaterdagmorgen en verrassende bandjes luisteren in de Muskieto en in de wandelgangen. En als je er niet bij was, heb je er vast van gehoord. Dringend tijd dus om dat te herhalen!

Van 8 tot 10 november gaan we dus weer dansen in de Musketon! Met wederom fantastische muziek, bals tot diep in de nacht, de leukste sessies voor wie er nog energie voor heeft, lekker biologisch eten van Maria's, dans- en muziekworkshops van geweldige docenten. En met de fijnste dansers, als jullie er allemaal weer bij zijn.

Nieuws

Datum 2e ronde voorverkoop bekend

De 2e voorverkoopronde voor CaDansa gaat open op vrijdag 6 september 24:00 (of ook wel zaterdag 7 september 0:00). Dan zullen er zowel weekendtickets als dagtickets verkocht worden. Ook kan je je dan voor de workshops inschrijven. Meer informatie over de precieze inschrijfprocedure volgt binnenkort.

Voorverkoop geopend

Je kunt nu hier tickets bestellen voor CaDansa 2013!

Voorverkoop tickets

Binnenkort start de voorverkoop van de tickets. Dit jaar zullen er twee kaartverkooprondes zijn; de eerste in juni en de tweede in september. Dit is hoe het werkt:
  • De eerste verkoopronde start dinsdag 25 juni om 21.00 uur.
  • In deze ronde worden alleen de eerste 190 weekendtickets verkocht (geen dagkaarten).
  • De prijs van een weekendkaartje zal € 60,- zijn, een kaartje met korting kost € 50,-
  • Als je je weekendkaartje in juni koopt, kan je je na de zomer nog inschrijven voor de workshops. (informatie volgt nog.)
  • Er zal na deze eerste ronde geen wachtlijst zijn. Als het uitverkoopt kan je nog een keer proberen tijdens de tweede verkoopronde in september. Dan komen de overige kaarten vrij en zal er vervolgens een wachtlijst gemaakt worden.
Wij bubbelen al van voorpret!